Turnaj v hokejbal - Žernovice

03.11.2007 20:00

 

Na Dopitné přišla Sudoměřská děvčata s nápadem, že žernovičtí hasiči pořádají turnaj v hokejbale a že by se rádi přihlásily. Bohužel ale nemají dostatek holek, tak nás poprosily o pomoc, abychom vytvořily družstvo SUDILOV. My jsme přislíbily účast, ačkoliv když jsme si přečetly naše soupeře, litovaly jsme, že jsme si to nerozmyslely. Ve skupině jsme byly s Žernovicema B a s Přechovicema. Když jsme přijely, dala se k nám dohromady i Marcela z Dolan a Jarka ze Žernovic. Bohužel spousta z nás nedržela hokejku v ruce a také neměla výstroj nikdy na sobě, takže první zápas nás Žernovice hodně šetřily, snažily se nás nechat hrát, ale i tak jsme gól nedali a prohráli 2:0.
Na druhý zápas jsme se dost těšily, mladíci z Přechovic nás nešetřily, dokonce si dali i vlastní gol a hlavně Jarka nám dala další 2 góly. Musím uznat, že měli dobrého brankáře, který hrál chvílema i s nimi místo jednoho útočníka:-). Jako třetí jsme dostaly myslivce z Dolan. Síly byly pomalu vyrovnány, ale bylo vidět, že kluci jsou o dost rychlejší. Opět jsme prohrály. A jako poslední jsme dostaly Oseky. Je fakt, že nám dali hodně do těla, opět jsme nevyhrály ,ale bylo vidět naše zlepšení.
Co k tomu říct? Sice jsme nezískaly ani jeden zápas, ale vlivem atmosféry, kterou nám udělali dolanský a přechovičtí kluci povzbuzováním (tímto klukům asi už po několikáté moc děkujeme), se nám turnaj hodně líbil. Asi jsme byli takové malé zpestření:-)) Nebály jsme se a právě proto jsme možná získaly uznání od dost kluků. Doufám, že tyto turnaje budou častějc a my, jako SUDILOV se zase ukážeme.
 

Pár fotek na www.fotoalba.cz/Lorreaine  

Lída Fikarová

 

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně