Nišovice 2.8.2008

21.12.2008 13:22

V sobotu se konala soutěž v Nišovicích. Počasí ze začátku vypadalo nic moc, ale naštěstí se vyjasnilo. Tato soutěž byla bohužel pro spoustu družstev zklamáním, jelikož kvůli technickým problémům nedokončily. Mezi ně se zařadily bohužel i naši kluci z Áčka, kterým ač hezky rozběhly celý útok, (dokonce s Jardovo angínou na koši) prasklo béčko. Měli tedy neplatný pokus.

U holek to bylo trošku jiné. Největší favoritky ze Sudoměře si vybraly černý den, ačkoliv pravá proudařka měla nastříkáno v 20,31, levá nedoběhla a nastříkala až ve 24,02 s.

Holky z Áčka zaběhly časem 22,36  třetí nejlepší útok a jeden pohár byl doma. Holky z Dolan ukázaly svojí letošní formu a časem 21,32 daly druhé místo. Jako předposlední šly holky z Béčka a po nich holky z Vlachova Březí. Všichni jsme čekaly na výkon obou družstev. To, po čem Béčkařky snily, bylo vyplněno. S časem 20,51 daly nejen svůj osobní rekord, ale i rekord ŠHL v kategorii žen. Holky ze Březí neměly spojené savice a ještě přešlap na konci, takže dostaly N.

Co zavládlo po tom se ani nedá popsat. Dva poháry za umístění plus pohár za 1. místo od pana senátora Kalbáče se naplnily bowlí z vodky a ovoce. Slavil ose opět až do rána.

Tímto bychom chtěli všichni pochválit soutěž, výkon moderátora byl opravdu hezký, počasí vydařené, ocenění účelná:-)

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně