Dostřikná SDH Budilov 20.10.2007

21.10.2007 20:00

 

     V sobotu 20.10. jsme chtěli završit naší sezónu tradiční hasičskou soutěží mezi našemi družstvy. Ráno, když jsme viděli sníh za oknem, bylo jasné, že se útok nepoběží a budeme muset změnit trošku program. Naštěstí nám vyšel vstříc Venca Dudák a zapůjčil nám sál v Bošicích. Takže od 15.00 začala oficiální DOPITNÁ SDH Budilov. Potěšilo nás, že přijeli i pozvaní kluci ze Zdíkovce a účast Sudoměře zachránila jejich děvčata.
 

Dopitná začala tradičním nástupem, kterého se ujal Kaňour a poté se šlo na soutěžení. Neměli jsme sice ani koš, mašinu, savice, ale měli jsme hadice, které se o zábavu postaraly. " Soutěžily" jsme ve hře Srážení lahví hadicí a poté motání hadic na čas... Za neústálé podpory všech fanoušků to šlo někomu lépe, někomu hůř, ale srandy jsme si užili všichni spoustu.
 

Co dodat? Dopitná se velmi vydařila, hudba v podání DJ Davida byla skvělá, pařilo se až do 1 do rána. Pivo teklo proudem a  k snědku jsme měli domácí klobásky a glilované maso:-))
Tímto bych chtěl poděkovat všem, co se podílely na přípravě a průběhu DOPITNÉ  a členům SDH Budilov, SDH Zdíkovec a členkám SDH Sudoměř za účast.
 

Pár fotek lze vidět na  www.fotoalba.cz/Lorreaine .

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně