Bohumilice 6.9.2008

21.12.2008 13:27

Máme za sebou předposlední soutěž ligy a už je rozhodnuto o vítězi v obou kategoriích. Teď to ale vezmu pěkně po pořádku.

Tuto sobotu jsme vyrazili do bojů opět v plné palbě. Za Muže Budilov „A“, ve složené sestavě i Budilov „B“ a na soutěži v Ktiši hájili oranžové barvy kluci z Budilova „C“. V kategorii Ženy nastupovalo jak „Béčko“, tak „Áčko“ a v kategorii dětí jsme měli také své zástupce.

V Bohumilicích se jelo na dvě základny, takže šli z našich družstev na řadu jako první holky z Áčka. Perfektně rozeběhnutý útok s výstřikem kolem 20s skončil bohužel až časem 28,42. Pravé proudařce se nepodařilo přikleknout včas proudnici a voda jí rozhodila tak, že jsem měl docela strach. Každopádně holky ukázali, že umí. Pak šlo na řadu naše Béčko. Parádní voda i předek s výsledným časem 20,91 znamenali nejen první místo v Bohumilicích, ale hlavně vítěztví v celém seriálu Šumavské hasičské ligy ;o). Holky nám všem udělali velkou radost.

Následovala kategorie Mužů. Áčko mělo trošku pomalejší vodu, ale vzhledem k nástřikovým terčům to nebylo vůbec na škodu. Pít nastříkal v pěkném čase 23,08s, ale Martin až 27,08 což znamenalo celkově 10. místo. U Béčka byla voda celkem dobrá, ale strojník neodfouknul vzduch z mašiny, takže jsme měli ve předu místo proudnic rozprašovačky. Konečný čas 29,10 znamenal 14. místo. Vyhráli kluci Žernovice B časem 22,95.

Dětem se bohužel opět nepovedlo nasát dle tréninkových časů, takže obsadili časem 26,99 7.místo. Kluci z Céčka v Ktiši jasně zvítězili a zajistili si také celkové vítězství v Prachatickém poháru.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně