Vyhlášení výsledků ŠHL 2008 - 13.9. ŽERNOVICE

21.12.2008 13:29

Všichni jsme byli zvědavý, jak se kluci vypořádají s tak významnou událostí. Já tedy přiznávám, že jsem se drobet zapomněla v hospodě a bohužel nestihla začátek, takže jsem doběhla drobet dýl. Naštěstí jsem nás nepropásla - jako 1. šla děvčata.

Teď asi budu mluvit jen za nás. Při 1. místu jsme si konečně uvědomily, že jsme jedincům, kteří nás od určité doby opravdu nemusely, vytřely zrak. Ani my samy jsme to nečekaly, vždyť první tři místa jsou opravdu týmy holek, které se předhánějí jen o pár setin. Nějaké rapidní rozdíly tam nejsou a my jsem rádi, že nám to letos opravdu vyšlo, ačkoliv jsme měly sami chvíle, kdy jsme byly dole. Snad dobrý duch v našem týmu nás dostal opět nahoru.

Už na začátku jsme domlouvaly, že uděláme společná fota s holkama z 2. a 3. míst. Minulý rok se to nestalo, jelikož jsme se neznaly a letos jsme to chtěly napravitJ. Snad až tam nám došlo, jaké jsme party holek, které nezkazí legraci a vzájemně se podporují.

Naši kluci z Áčka obsadily 10. místo. Podle mě to není vůbec špatné, všichni víme, jaké jste měly náhlé patálie s nemocemi, svatbou atd.:-). Takže i tak gratulujeme.

Co bylo dál, nevím, jestli má smysl popisovatJ. Kdo tam nebyl, těžko naváže článkem atmosféru, která se navodila. Takže ve zkratce – bouchání šampaňského s výstřikem do obličejů, výměny dresů, navazování kontaktů, startování, paření… Někteří jedinci nejen z Budilova měly slabší chvilku a pomalu celý večer prospaly. Pro největší držáky ve 3 ráno ptačí tanec, v půl 4 výlet koštětem, následné mikrofony, vzbuzení jiných členů, spaní v opičinci, resp. v hasičárněJ. Ráno na nás čekala česnečka podávána samotným Hladou (už vím, který to je, právě proto ten důraz), pro některé ještě pár piv a úspěšný dojezd domů.

Velmi chválíme Žernovický chlapíky, opravdu se jim soutěž i vyhlášení povedlo . Jen nám začíná být líto, že sezona ŠHL 08 skončila.

 

Celkové umístění družstev Budilova v ŠHL 08

 

Muži

Budilov „A“ … 10. místo

Budilov „B“ … 15. místo

Ženy

Budilov „A“ … 8. místo

Budilov „B“ … 1. místo

 

Blahopřejeme Holkám z Béčka k dosaženému umístění - příští rok doufám zaberou i chlapi ;o).

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně