Žernovice 13.9.2008

21.12.2008 13:28

Poslední soutěž ŠHL se odehrála v Žernovicích. Všichni jsme tam jeli tak nějak uvolněni, protože holky z Béčka měly 1. místo jistý, chlapi bojovaly o 10., jedině holky z Áčka mohly bojovat a zlepšit pozici.

Jelo se na 2 základny, což byl nejdřív problém v pořadí, ale vše se vyřešilo. Jako první šly holky z Áčka, kterým, ač se to vzadu hodně povedlo, pravý proud bohužel prostříkal. Čas 23,68s stačil na 8. místo, což byla škoda. Mohly jsme těch umístění přivézt vícJ. V celkovém hodnocení obsadily 7. místo.

Kluci z Áčka šly opět v nové sestavě, rozdělovač se drobet zapomněl, ale dohnal to rychlým sprintem, i tak celkový čas 20,96s – škoda, ta 19 je asi nějak zakletá, i přesto, že v žernovcích byla dráha mírně z kopce, stačil na 11. místo.

Poté šly na řadu holky z Béčka. Chtěly jsme pokořit hranici 20 s, ale ačkoliv jsme celou sezonu vzadu tak nějak pracovaly dobře, smůlu jsme si vybraly zrovna tam. Koš na podruhé a celkový čas 20,30s znamenal pro nás 3. místo. Před nás se dostaly holky z Vlachova Březí a z Dolan.

Už před týdnem se vymyslelo se žernováky, že by se mohlo udělat ženský fináleJ. Nastupovalo 5 týmů žen, divokou kartu dostala žernovická děvčataJ. My jsme běžely jako 3., chtěly jsme udělat se Sudoměří Sudilov a Budoměř, ale bohužel čas byl náš nepřítel a nestihly jsme to domluvitL. Každopádně opět zdržení vzadu, ale čas rovných 20 s, nás nechalo ochutnat 1. místo při 1. ženským finále ŠHLJ. A navíc náš osobní rekordJ.

Po předání ocenění jsme se přesunuly do hospody na sál, kde se odehrálo celkové vyhlášení ŠHL.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně