Sudoměř 16.8.2008

21.12.2008 13:23

Tato soutěž byla trošku zkouškou sestav, jelikož klukům z Áčka chyběl hlavně ženich na rozdělovači, svědek na proudu plus košař a spoj. Museli se s tím vypořádat, jelikož i jim jde o umístění v ŠHL. Ačkoliv velmi pršelo, i tak to byla krásná podívaná. Padly 4 osmnáctky, což je v takovém počasí opravdu úspěch, i když je pravda, že dráha v Sudoměři je velmi rychlá.

Našim klukům, jakoby se aspoň ta 19 vyhýbala. Snad pomalé sání je časem 21,92 odsunulo na 11. pozici. Docela exhibičně vypadaly naši proudaři, kdy pravý se spletl terč a jelikož byl zvyklý na levý, tak běžel k levémuJ. Kluci z Áčka jsou průběžně na 10. místě celkové ŠHL.

U holek to bylo trošku jiné kafe. I my jsme běžely v přeházené sestavě, jelikož nám chyběla Lenka na rozdělovači. Před soutěží jsme si řekly, že buď vyhrají holky ze Sudoměře a nebo my. Sudoměřská děvčata běžela opravdu hezky, bohužel nespojila savice, takže s N opravdu nemohly být spokojeny.

Budilov B běžel jako poslední. Za mohutného povzbuzování nejen našich budilovských fanoušků, ale i přihlížejících, jsme s časem 21,10 porazily o 0.27 setin dolanská děvčata, což znamenalo 1. místo a celkové 1. místo v průběžném hodnocení ŠHL.

Ocenění jsme si opravdu užívaly - překrásné medaile, velký pohár a socha Jana Žižky z Trocnova jako Putovní, nás opravdu potěšily.

Ale to, co pokračovalo dál – sudoměřským chlapcům se nelíbilo, že jsme chtěli odjet zpět oslavovat. Upuštěné kolo, braní stěračů, disků, plus přepadení s pistolí – to vše jsme si zažili během jedné hodiny. Ale byli jsme neoblomní.

Oslava se vyvedla. Paření do 3 do rána, kdy zůstali ti největší tvrďáci, byla velmi hezkým zpestřením konce dne.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně