Stachy 30.8.2008

21.12.2008 13:26

Další soutěžní zastavení bylo tentokrát ve Stachách. Celé dopoledne probíhalo soutěžní klání dětí. Naši borci si počínali výborně až do poslední disciplíny, kterou byl požární útok. Bezkonkurenčně nejlepší voda ( pod 8s) byla tentokrát spíše na škodu, protože jedno z dětí šláplo proudařce na hadici a ta už nedokázala dotáhnout v tak krátkém čase hadici. Rázem bylo z prvního místa třetí. I tak se naše děti moc snažili a dělali nám dobré jméno.

Odpoledne přišli na řadu dospěláci. Na tuto soutěž jsme jeli opět ve změněných sestavách. U kluků bylo sání a béčkař z týmu A a předek z týmu B. U holek byla situace podobná – z týmu B běželi pouze holky Fikarů a Petra Častů.

Jako první šli na řadu kluci – pomalejší voda, troják mírně řečena na hraně, a k tomu ještě vteřinový prostřik pravého prodaře znamenal celkový čas 20,52 a 9. místo. Krásným útokem s časem 18,45 vyhráli kluci z Nišovic.

U holek to bylo stejně jako vždycky trošku jiné kafe – ani jsem nepoznal, že neběží kompletní sestava holek z Béčka;o). Perfektně rozeběhnutý útok s časem 22,98 znamenal druhé místo. Vyhrály holky z Dolan časem 22,86s.

Finále bylo na Stachách trošku netradiční – běhalo se na koňskou stříkačku s pohonem čtyř mužských sil. I ve finále zvítězili Nišovice.

Soutěž na Stachách byla krásně připravená – perfektní zázemí, občerstvení, záchody, muzika, komentátor. Horší už to bylo s vodou u základny, kvalitou terénu trati a s diváckou účastí.

Průběžné pořadí budilovských týmů v celkovém bodování ŠHL:

Muži:

BUDILOV „A“ 10. místo

BUDILOV „B“ 15. místo

Ženy:

BUDILOV „A“ 7. místo

BUDILOV „B“ 1. místo

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně