Přechvice 26.7.2008

29.07.2008 14:27

 

    Po Drachkově jsme si chtěly zlepšit chuť. Ačkoliv nástřikové terče pro nás nejsou nic dobrého, jely jsme bojovat. Nevím, jak je to možné, ale z pátečního nácviku jsme všichni přijely trochu v „jiném“ stavu, takže už na začátku jsme si nebyly jistí, zda vůbec nastříkámeJ. Konečně jsme ale jely kompletní 4 družstva.

Už ze začátku byla dána velká laťka, kterou dali kluci z Drachkova krásným časem 22,91 s. Byl to vítězný čas, jenž už nikdo nepřekonal. Kluci z Áčka hodně prostříkali, ačkoliv pravý proud měl za 24,44s naplněné terče, levý bohužel – po upadnutí klubíčka na základně a nedoběhu ,až za 32,36s. Kluci z Béčka letos moc na soutěže nejezdí, ale velmi překvapily, protože časem 27,76 dosáhly na krásné 7. místo.

U holek to bylo jiné kafe. Nejdřív šly holky z Áčka, kterým se útok moc povedl a s časem 29,47 se zařadily na 4.místo. Po nich šlo Béčko, kteří s časem 29,06 dosáhly 3.místa. Jinak pravý proud měl nastříkáno v čase 25,12, což byl u holek 3. nejlepší čas. Kdo ale zaválel byly holky z Vlachovo Březí. Jejich nádherný útok, který s časem 23,54 převálcoval stálice ze ŠHL, byl opravdu excelentní. Chceme pochválit ocenění - byla moc pěkná, škoda, že se z nich nedalo pít.

Soutěž byla opět opepřena narozeninami o trošku starší členky J hoblem, šampaňským a velmi zrádnými panákyJ. Bohužel hod do vody se nepovedl, Lenka nás „ukecala“.

Po soutěži jsme se většina přesunula k přechovické hasičárně, kde se za rytmu kapely oslavovalo, tancoval... Návrat okolo druhé hodiny ranní ukončil velmi pěknou soutěž.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně