Kalenice 12.7.2008

14.07.2008 19:59

     Dne 12. 7. 2008 jsme se vydaly na soutěž do Kalenic. Jely jsme jen dvě družstva – kluci z Áčka a holky z Béčka. Už od rána bylo zamračené počasí, ale doufaly jsme, že pršet nebude. Ačkoliv chvíli svítilo slunce, bohužel tak v půlce soutěže se krásně rozpršelo, takže spousta kluků měla drobné zpestření v podobě kapek z nebe. Aby toho nebylo málo, po útoků kluků ze Stach se rozbila časomíra, takže jsme čekaly na jiné terče. Po rozhodnutí rady ŠHL se výsledky mužů nezapočítávají do celkového bodování ŠHL.

Kluci z Áčka běžely jako 15. Po rozběhu Milda s Jardou výborně nalily, strojník přidal, kluci běžely jako o život a výsledný čas, jež vyřkl moderátor celé akce – 19, 97 s rozzářil všechny kluky, jelikož je to jejich osobní rekrord a opětovné „ pod 20“ :-). Kluci nakonec obsadily 6. místo.

Holky z Béčka, ačkoliv jsme si říkaly, že poběžíme pomalu, po výstřelu se tak rozběhly, až naše proudařka sklouzla, upadla a omylem rozházela spoustu spojů na základně:-) Mohutné povzbuzování béčkařky a Lenky na rozdělovači, jí vyburcovalo k rychlému běhu. S časem 26,58 jsme byly velmi spokojeny, jelikož jsme měly strach, aby se Klárce něco nestalo, což by pro nás bylo asi zánikem celé sezony. Takže 3. místo jsme braly jako velký  úspěch.

Kluky z Kalenic chci pochválit za nápadité a velmi složité WC:-)) Opravdu studování plánů bylo zajímavé:-) A pro příště vám přejeme lepší počasí:-)

O oslavě rekordu a 3. místa se moc rozepisovat nebudu, protože tužky od kluků z Kalenic byly opravdu nebezpečné, pivo teklo proudem i po stolech, všichni nekuřáci ochutnaly vítězný doutník... Pro lepší vyjádření atmosféry se podívejte na fotky ZDE

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně