Dostřikná - 3.10.2009

03.11.2009 18:53

!VIDEO ZDE!
     Po soutěži veteránu již začala Dostřikná roku 2009, jak má být. Opět jsme udělali souboj všech družstev mezi sebou. Hlavní „mluvič“ Peťa vždy ke každému řekl aspoň nějaké úspěchy (a že jich letos byloJ), Míra Monitor jako hlavní „pozorovač“ hlídal, jestli náhodou neděláme něco špatně ( snažili jsme se občas odvézt pozornost, ale bohužel..:-))  a družstva po pár minutách skládání věcí na základně (aha, tak přeci jen se nám tu pozornost povedlo odvrátit) mohly jít na start. Nejdříve šli muži z Áčka, kteří chtěli velmi rádi pokořit rivaly z Béčka a ukázat jim, kdo je tady pánem.. Nevím, kde se ztratily 2 setiny, ale asi to bylo špatným nasáním před soutěží, protože kluci z Áčka s časem 22,67 opravdu zaostali za po nich jdoucími kluky z Béčka, kteří konečně vybojovali lepší pozici s časem 22,65. Roli vítěze si náležitě užili.
Dále šli chlapi z Céčka – je to taková směs starších a mladších pánů, kteří nás prezentovali na Prachatické lize, takže se určitě také chtěli pochlubit svojí výkonností. Čas 27,78 je asi moc neuspokojil.
Poté se předvedli muži z D, resp. Naši veteráni, kteří už po předchozí soutěži museli čerpat nové síly u stánku s pivem. Odpustíme jim to a nad časem 36,28 trošku přimhouříme očko.
Po dráze na 3B s přemístily terče na vzdálenost 2B a přišly na řadu ženy. Holky z Áčka měly opravdu pěkný útok. Bylo vidět, že zabraly a za svůj výkon se nemusely stydět. Časem 25,26 se zařadily za muže z Áčka i z Béčka.
Vítězky ŠHL z roku 2008 a 2009 měly trošku problém se sestavou. Rozdělovačka se nám asi zapomněla po prokalené noci ve škole a bohužel nemohla přijet. Spojařka se vymlouvala na popálenou ruku a strojnice raději nedorazila, protože má dost zodpovědnosti (nevím, jak to myslela) a zůstala v práci. Proto, jak už jsem v rozhovoru s hlavním mluvičem dodala, uděláme parodii na holky z Budilova B. Podotýkám, že spousta lidí, svojí pozici běžela poprvé, někdo jí nezkoušel vůbec.
Jelikož jsme tedy museli potrénovat sání, které jsem nikdy nedělala, zlatavý mok byl mým a mé pomocnici Janině, alias košařce, velmi dobrým dopingem.
Ačkoliv jsme nalily, nemohly jsme se s novou strojnicí, alias šéfovou, dohodnout, jak spojíme.. Takže pohled na nás byl asi zajímavý. Musím poděkovat jednomu hodnému pánovi, který spoj pak ještě utáhnul (přiznám se, že jsme myslela, že se to jednou natočí jako koš).
S časem 36,30 jsme docela byly spokojeni, protože se nám za tento rok vlastně vůbec nepovedl a říká se, že čím víc, tím líp.. Tak nevim,noJ
Opět se dráha přesunula na dětskou a vyměnilo se veškeré náčiní.
No a na co jsme čekaly a velmi se těšily, byly naše děti. Dodnes vidím Ráďovo, jakož to strojníka dětí, velmi půvabný skok, podobající se laňce. No, má těžkou pozici, jelikož teď už bude běhat asi jen jako proudař.
Děti s časem 22,58 s pokořily veškerá družstva a umístila se na 1. místě v celkové Budilovské dostříkné.
 
Výsledky :
1. Děti       22,58
2. Muži B  22,65
3. Muži A  22,67
4. Ženy A  25,26
5. Muži C  27,78
6. Muži D  36,28
7. Ženy B  36,30

Abychom trošku ubrali na vážnosti, opět se letos běžel Sranda mač, kde hlavní překážkou bylo vypít pivo na ex (děti měly určitě colu). Mohli jsme se těšit na tradiční družstva, ale i na Nachmelené Starce, Opičáky a Šumavskou směsku..
I ti, kteří pivo nepijí, mlaskly po tom naexovaném moku lépe, než někteří píjči. Bohužel byli jedinci, které si svoje pivo vylili a museli smutně koukat na ostatní, jak popíjí .
Celkové výsledky najdete zde:
1.Budilov ženy A      41,13
1.Budilov ženy B      41,13
3.Starci nachmelení  43,76
4.Šumavská směs    44,66
5.Opičáci                 48,35
6.Bohumilice            52,37
7.Budilov Děti           53.05
8.Budilov muži B      62,93
 
Po úplném vyhlášení začala opravdová kalba. DJ Dave pouštěl fláky, které roztancovaly snad úplně všechny aktéry, kteří dorazili. Občasné pády některých posilněných tanečníků, proražené zábradlí a spousta legrace, navodilo atmosféru, kterou jsme dlouho nezažily.
Poté se začaly všichni pomaličku ztrácet, DJ byl trošku unaven, takže si musel odpočinout od muziky a museli hrát jiní. Nakonec tam zbylo jen pár trosek, které už značně ospalí chtěli jet domů. Při odnášení aparatury si jedna účastnice všimla určitého odpadlíka, který má velmi rád Budilov a rozhodnul se, že asi bude ve spánku hlídat cvičiště. V dobré vůli jsme ho nahodily do káry a odvezly až před dům. Přiznám se, že takhle spokojeného člověka jsem v káře, která mlátila z jedné strany na druhou, nikdy neviděla. Možná bych to mohla nazvat sběrem nebezpečného odpaduJ.
Letošní Dostřikná končila někdy okolo 1 hodiny ranní… Byla to akce, na kterou se jen tak nezapomene.. Tak až zase za rok, hasiči…

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně