Dolany 23.8.2008

21.12.2008 13:24

Na soutěž do Dolan jsme dorazili opět jen v oslabených Budilovských sestavách. Klukům z Béčka stále schází béčkař a navíc doplňují sestavu Áčka. Holky z Áčka jsou na tom s lidma bohužel bledě, takže stálé týmy kluků A a holek B vyrazily do boje tentokrát i s družstvem dětí.

U kluků se opět míchalo se sestavou. Kluci mají dost problémy, jelikož mají zraněného spojaře a navíc nemocného košaře. Po pátečním tréningu byla nasazena náhradní sestava s Ference na koši a Kaňourem na spoji. Bohužel nebylo moc dobře zalito, takže konečný čas 21,84s stačil na 10. místo. Každopádně musíme podotknout, že jen 2 družstva se dostala pod 20s – SDH Obytce a SDH Žernovice. Hodně družstev shořelo právě na sání. Pro kluky je to velká škoda, mohly si touto soutěží spravit chuť.

Ženy z Budilova B měly opět mnoho fanoušků, kteří  je bouřlivě povzbuzovali.  Nervozita hrála velkou roli. Těsně před soutěží se holkám zranila Béčkařka, takže běžela se zavázanou rukou. Že zvládla spoje s nařízlým prstem – klobouk dolů.

Rozběhnuto bylo skvěle, koš nasazenej, Pavluša spojila, strojnice přidala a najednou výsledný čas 21,70s. Byl to nejlepší čas této soutěže a pro nás 1.místo. Tady to nikdo z holek nečekal, protože  je trať mírně do kopce. Vydařilo se a holky obhájily 1. místo z minulého roku.

Děti nastupovali na start jako poslední. Po nesmyslném rozhodnutí pořadatelů, že koberec na nádrži je nepovolená úprava, byli děti tak vynervované a nervozní, že útok nedopadl zdaleka podle jejich představ. U dětí se vyhrává na podařeném sání a u našich dětí to bohužel nevyšlo. Celkový čas 27,85 znamenal v celkovém hodnocení 10 místo.

Celkově byla soutěž dobře zorganizována, ale bohužel téměř bez diváků. Trošku mě zklamala velikost pohárů, ale ceny jako každý rok super.

Vyhledávání

Kontakt

SDH Budilov Radek Novotný
Budilov 38
384 81 Čkyně